MALATYA / DARENDE - Aşağıulupınar75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

Ock

Okulumuz fen bilimleri öğretmeni Mücahit Yassıkaya rehberliğinde enerji verimliliği ile ilgili öğrencilerimize video izlettirilmiş ve pano çalışmaları yapılmıştır. emeklerinden dolayı öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkulu bir biçimde kutlamıştır. emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

ÇEDES projesi kapsamında Tekirdağ-Çorlu Atakent Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve velileri tarafından kermes düzenlenmiş olup elde edilen gelir depremden etkilenen okulumuz ve öğrencileri için bağış olarak gönderilmiştir. Atakent Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve velilerine göstermiş oldukları bu duyarlı davranış için teşekkür ederiz.

May

LGS ye hazırlanan 8.sınıf öğrencilerimize Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sınava hazırlanmalarına yardımcı olmak amacıyla tablet dağıtımı gerçekleştirilmiştir.

Ock

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Fatma KORKMAZ yürütücülüğünde proje kurucuları Zonguldak ve Polonya olmak üzere 'MY FUTURE' projesi başlamıştır.

Ock

Görsel sanatlar öğretmenimiz Cihan ATAHAN tarafından öğrencilere ebru çalışması yaptırıldı. Tüm öğrencilerin etkin katılımı ile renkli çalışmalar ortaya çıktı. Sanatsal faliyetlerle öğrencilerin keyif aldığı bir etkinlik oldu.

Ock

Fen bilimleri öğretmeni Sibel SEYHAN derste şledikleri konuları pekiştirmek, günlük hayatla bağdaştırarak öğrencilerin derse olan ilgisini artırmak amacıyla çeşitli etkinlikler yaptırdı. Öğrenclerle birlikte turşu yapan öğretmenimiz, dışardaki çeşitli yaprakları da büyüteçle incelediler. Ayrıca geri dönüşüm bilinci kazandırmak amacıyla öğrencileri yeniden tasarladığı ürünleri sergilediler.

Ock

Öğrenmek seninle güzel projesi kapsamında matematik öğretmeni Ebru YILDIZ GÖK tarafından yapılan etkinlikler...

Ock

Matematik seferberliği kapsamında öğrencilerin matematik dersinden keyif almalarını sağlamak amacıyla derste eğelnceli etkinliklere yer verildi.

Kas

Yabancı Dil Seferberliği kapsamında okulumuz ingilizce öğretmeni Makbule YILDIZ tarafından öğrencilerin ilgisini çekecek ve derse yönelik motivasyonlarını artıracak etkinlikler planlandı. Bu kapsamda sınıf kuralları konusu katlamalı kağıt ve boyamalarla desteklenerek öğrencilerin öğrenmeleri pekiştirildi. Parmak kuklalarda ders eğlenceli hale getirildi.

Haz

Okulumuzda yürütülen  Evde Kal Kitapsız Kalma uluslararası etwinning projesi başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Projede emeği geçen öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve bizlerden desteğini esirgemeyen okul idaremize teşekkür ederiz.

Proje boyunca kitap okuyan, okuduğu kitapları değerlendiren, yazarların söyleşilerine katılan, uluslararası toplantılarda bir araya gelip toplantılarda fikir beyan eden, çeşitli web2 teknolojilerini öğrenen öğrencilerimiz bu projeyle kendilerine büyük kazanımlar sağlamıştır.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. Yıl Dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Aşağıulupınar Mahallesi'nin hayırsever işadamları tarafından okulumuz öğrencilerine  42 adet tablet bağışı yapıldı.  Bağış yapılan tabletler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fevzi İNCE'nin katılımıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edildi.

Öğrencilerimize bu anlamlı bağışı yapan hayırsever işadamlarına okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür eder iş hayatlarında başarılar dileriz.

Kas

Okul bahçemizdeki yıpranan çitler onarılarak boyandı. Okulumuzda yapılan bahçe düzenlemesi kapsamında kırılan ve deforme olan çitlerin onarımı yapıldı. Onarımı yapılan çitler, rengarenk boyanarak okulumuzun çehresini değiştirdi.