Ock

Okulumuz 3. sınıf öğrencilerine Manisa Şehzadelerde bulunan Merkez Efendi İlkokulu 3. sınıf öğrencileri tarafından kendi ördükleri atkıları öğrencilerimize gönderdiler. Hediyelerinden dolayı Merkez Efendi İlkokulu 3. sınıf öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Ock

İstanbul´dan hemşehrimiz Alaaddin Sağlam 240 öğrencimize atkı,eldiven ve bere yardımı yapmıştır. Yardımlarından dolayı hemşehrimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Balabanlı hemşehrimiz Nermin Akbalaban hanımefendi öncülüğünde okullara yapılan yardım kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında okulumuza gelen 100 civarında kitap ve oyuncaklar için hayırseverlere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Mehmet Abak´ın  hazırladığı program gerçekleştirildi. Programda emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı Çerçevesinde Okulumuzda  Kutlama Programı Gerçekleştirildi.

Kas

Darende deki ortaokullar arası ´´Öğretmen konulu´´ şiir yarışmasında okulumuz 6A Sınıfı öğrencilerinden Elif Berçin Darende birincisi olmuştur. Bize bu gururu yaşatan öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eder, Malatyadaki yarışmada darendeyi temsilen katılacak öğrencimize başarılar dileriz.

Kas

İlçe genelinde düzenlenen ortaokullar arası naat yarışmasında okulumuz 6-A sınıfından Zeynep Nur Bak iDarende ikincisi olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Malatya İl Milli Eğitimin düzenlediği Öğretmen Konulu Ödüllü Şiir Yarışmasına okulumuz öğrencileri de katıldı. Öğrencilerimiz öğretmen sevgisi, öğretmenlik mesleğinin güzelliklerini, inceliklerini anlatan şiirler yazdılar ve juri üyeleri tarafından okul birinicisi seçildi. Okul birincimiz 6-a Sınıfından Elif Berçin olarak belirlendi. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızda ayrılışının 80. yılı sebebiyle  okulumuzda Atatürk´ü Anma Töreni gerçekleştirildi. Saygı ve duruşu ve İstiklla Marşı ile başlayan anma töreni günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirlerin okunması ile devam etti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusunu özlemle ve minnetle anıyoruz.

Ekm

LC Waikiki mağazalar zinciri bütün öğrencilerimize giyim yardımında bulundu. Emeği geçen herkese  teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Sınıf Öğretmeni  Güzide Seda Boylu´nun öğrecilerimizle birlikte hazırlamış oldukları İlköğretim Haftası Kutlama Programı coşkuyla gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuz çok amaçlı salonda bulunan eski sahnemiz yenilendi. Sahnenin yapımında bizzat çalışarak emeğini esirgemeyen müdür yardımcımız Erdem ADEM, memurumuz Mikdat YİĞİT, yardımcı personellerimiz Hamit KAÇAK, Faik KAÇAK ve Eyüp BAK´a emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.