Ock

13.01.2020 tarihli deneme sonuçları aşağıdaki bağlantıda yer almaktadır.

Ock

14.01.2020 tarihli 7.sınıflar deneme sınavı sonucu için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Ock

14.01.2020 tarihinde 8.sınıflara yapılan deneme sonucu için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Ock

03.01.2020 tarihli 8.sınıflar Malatya Geneli yapılan deneme sınavı cevap anahtarı için aşağıdaki bağlantılara tıklayınız.

Ock

Deneyap teknolji atölyeleri ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Ara

Aşağı Ulupınar 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu olarak 2019-2023 Stratejik Planımız için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Ara

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava Yönelik Aralık Ayı Örnek Soruları Yayımlandı

Ara

Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesi ile  e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi Kullanım Kılavuzu hazırlanmış olup https://orgm.meb.gov.tr/www/e-okul-kullanim-kilavuzlari-yayinda/icerik/1241 adresinde yayınlanmıştır.

e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi Kullanım Kılavuzuna ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Ara

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünden alınan yazıda, İstanbul ili Kadıköy ilçesinde faaliyette bulunan Özel Irmak Ortaokulu Müdürlüğünün; 2019-2020 eğitim öğretim yılında; Türkiye geneli resmî/özel tüm ortaokul öğrencilerine yönelik "Ortaokullar Arası İkinci Yabancı Dil (İspanyolca-Almanca-Fransızca) Ülke Maket Yarışması" düzenleme talebine binaen
Duyurusuna http://yegitek.meb.gov.tr/www/yarisma-duyurulari/kategori/18 linkinden ulaşılabilecek olan söz konusu yarışmanın kılavuzu aşağıda yer almaktadır.

Ara

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 25.12.2019 tarihli ve 25696306 sayılı ''Okullar ve Çevrelerindeki İzinsiz Fotokopi Çekimiyle Mücadele Hk.''  konulu yazısı aşağıda yer almaktadır.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün  16/12/2019 tarih ve  24966820  sayılı yazısı yazımız ekindedir. Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli şekilde yetişmelerini; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını ve Yeşilay cemiyetinin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi' gerçekleştirilmiştir. Proje kapsamında Türkiye genelinde 'bağımlılık' konulu yarışma düzenlenmektedir.
    Yarışmaya İlimize  bağlı ilk, orta ve lise kademelerinde örgün eğitim veren resmi ve özel okullardaki tüm öğrenciler başvurabileceklerdir. Başvurular snsg.yesilay.org.tr adresinden yapılacaktır.

Ara

03/01/2020 Cuma  günü gerçekleştirilmesi planlanan 8. Sınıf LGS Deneme Sınavına ait yönerge ektedir.

Yönerge için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Ara

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKUTULACAK SEÇMELİ DERSLERİN SEÇİMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı, kadrolu öğretmenler için 2020 yarıyıl tatili mazeret tayin duyurusunu yayımladı.

Kılavuza ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.