Ekm

Cumhuriyetin 96. yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirlerin okunması, zeybek gösterisi, okul korosu ile devam etti. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

Aşağıulupınar 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu 7/A sınıfı öğrencilerini Talebe Kitap Kahve'ye götürerek önemli şahsiyetler üzerine yapılan kısa konuşma ve sohbetin ardından öğrencilerimizle kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik.

Ekm

''CENNETİ YAŞAMAK'' ''BİR YÜRÜYÜŞÜN TEFEKKÜRÜ'' İNSAN SÖZ TUTSAKLIK'' gibi eserlerin yazarı araştırmacı-Yazar sayın Necip CENGİL ile 8B Sınıfı öğrencilerimiz buluştular. Kısa bir hasbihalden sonra öğrencilerimiz yazarın CENNETİ YAŞAMAK adlı kitabını imzalattılar. Yazarımız Sayın Necip CENGİL'e ve öğrencilerimizi ağırlayan Talebe Kitap kahve koordinatörü Murat GÜLÖZ beyefendiye teşekkürü borç biliriz.

Ekm

Bu yıl okulumuzda ilk olarak gerçekleştirdiğimiz ve gelenekselleştirmeyi planladığımız Aşure etkinliğimiz çok güzel geçti. Öğrencilerin heyecanlı bekleyişleri ile birlikte aşureler dağıtıldı. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 6/ A Sınıfı öğrencileri, Matematik öğretmenimiz Yılmaz Onur GÜRSES ile , Darende Güldeste Derneği bünyesinde açılmış olan, Gençlik ve Spor Bakanlığının desteklemiş olduğu TALEBE KİTAP KAHVE'yi ziyaret ettiler.

Ekm

Okulumuz 8/ A Sınıfı öğrencileri,Türkçe öğretmenimiz Tuba YAVUZ ile  Okul müdürü Mahmut ÖZ,  Darende Güldeste Derneği bünyesinde açılmış olan, Gençlik ve Spor Bakanlığının desteklemiş olduğu TALEBE KİTAP KAHVE'yi ziyaret ettiler.

Ekm

Okulumuz 5 A Sınıfı öğrencileri Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Önder KILIÇ ile Fen ve Teknoloji öğretmenimiz Nurhayat ÖRNEK ile Darende Güldeste Derneği bünyesinde açılmış olan, Gençlik ve Spor Bakanlığının desteklemiş olduğu TALEBE KİTAP KAHVE'yi ziyaret ettiler.

Eyl

Çevreyi temiz tutmaya önce yakın çevremizden başlamamız gerektiği vurgusuyla Aşağıulupınar 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğretmenleri koordinesinde öğrencilerle okul bahçesini temizleme etkinliği gerçekleştirdik. ''TEMİZ BİR DÜNYA İSTİYORUZ'' sloganıyla gerçekleştirdiğimiz etkinlikle çevreyi temiz tutmamız gerektiğini yaparak yaşayarak öğrenmiş olduk:)

Eyl

Okulumuz 5 B Sınıfı öğrencileri Darende de bulunan Talebe Kitap Kahve'yi ziyaret ettiler.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü dolayısıyla hazırlanan programda 15 Temmuz'da neler olduğu ve inançlı bir şekilde yapılan o direnmenin ülkenin bütünlüğünü koruduğu gözler önüne serildi. Bu program dolayısıyla 15 Temmuz şehitlerini rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Haz

İller arası öğretmen atamaları sonucunda, İSTANBUL/SANCAKTEPE-60.Yıl Sarıgazi Ortaokulu'nda müdür yardımcısı olarak görev yapan Yılmaz Onur GÜRSES,  okulumuza Matematik öğretmeni olarak atanmıştır.

Haz

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı öğrencilerimize verilen karne ile tamamlandı.

Haz

8.sınıflara yönelik geleneksel hale gelen ve bu yıl ikincisi yapılan mezuniyet iftarımızda menümüz Darende Kebabı ve Pirinç Pilavı oldu.

May

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin sıcak yaz günlerinde serin bir şekilde oturmaları ve dinlenmeleri için çardak yapıldı.

Çardak yapımında emeği geçen İlkokul müdür yardımcımız İbrahim DOĞAN, Ortaokuıl müdür yardımcımız Erdem ADEM, memurumuz Mikdat YİĞİT ve hizmetlilerimize teşekkür ederiz.

May

Ortaokul öğrencilerimiz arasında Beden Eğitimi öğretmenimiz Fatma KORKMAZ rehberliğinde bilek güreşi yapıldı. Turnuva sonunda erkeklerden 7A Sınıf öğrencimiz Hamit BAK 1.olurken, kızlarda ise 8A Sınıfı öğrencimiz Raziye Nur GÜNDOĞDU 1.gelmişlerdir.