Eyl

Çevreyi temiz tutmaya önce yakın çevremizden başlamamız gerektiği vurgusuyla Aşağıulupınar 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğretmenleri koordinesinde öğrencilerle okul bahçesini temizleme etkinliği gerçekleştirdik. ''TEMİZ BİR DÜNYA İSTİYORUZ'' sloganıyla gerçekleştirdiğimiz etkinlikle çevreyi temiz tutmamız gerektiğini yaparak yaşayarak öğrenmiş olduk:)

Eyl

Okulumuz 5 B Sınıfı öğrencileri Darende de bulunan Talebe Kitap Kahve'yi ziyaret ettiler.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü dolayısıyla hazırlanan programda 15 Temmuz'da neler olduğu ve inançlı bir şekilde yapılan o direnmenin ülkenin bütünlüğünü koruduğu gözler önüne serildi. Bu program dolayısıyla 15 Temmuz şehitlerini rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Haz

İller arası öğretmen atamaları sonucunda, İSTANBUL/SANCAKTEPE-60.Yıl Sarıgazi Ortaokulu'nda müdür yardımcısı olarak görev yapan Yılmaz Onur GÜRSES,  okulumuza Matematik öğretmeni olarak atanmıştır.

Haz

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı öğrencilerimize verilen karne ile tamamlandı.

Haz

8.sınıflara yönelik geleneksel hale gelen ve bu yıl ikincisi yapılan mezuniyet iftarımızda menümüz Darende Kebabı ve Pirinç Pilavı oldu.

Haz

Yaklaşık 1 ay önce okul bahçemize dikilen 80 civarında meyve ağaçlarımız yapraklarını açıp meyve vermeye başladı.

May

Eskiden okul olarak kullanılan ve ömrünü tamamlamış olan okulumuz karşısında bulunan atıl yerler Darende Belediyesinin kepçesi ile yıkıldı. Darende Belediye Başkanımız Sayın İsa ÖZKAN'a teşekkür ederiz.

May

Tamamen el emeğimizle herhangi para harcanmadan sıfır maliyetle yapılan yeni Atatürk Köşemiz açılmıştır.

Müdür yardımcılarımız İbrahim DOĞAN ile Erdem ADEM´e ve Memurumuz Mikdat YİĞİT´e yeni Atatürk Köşesini okulumuza kazandırdığı için teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencilerinin Sultansuyu Harası, 8.Malatya Kitap Fuarı ziyareti ve Levent Vadisi Gezisi, müdür yardımcımız Erdem ADEM ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Mehmet ABAK rehberliğinde gerçekleşti.

May

Okulumuzda her yıl yapılan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, bu yıl oniki proje ile gerçekleşti.

Bilim Fuarına Darende Kaymakamımız Sayın Enver Hakan ZENGİNCE, Darende Belediye Başkanımız Sayın İsa ÖZKAN, Darende İlçe Milli eğitim Müdürümüz Sayın Fevzi İNCE ile birlikte çok sayıda okul müdürü ve mahalle halkımız katıldı.

TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliği, öğrencilerimizin gösterileri ve çeşitli ikramlar ile gün boyunca devam etti.

May

Havaların ısınmasıyla birlikte 8.sınıf öğrencileriyle doğayla iç içe olacağımız Somuncu Baba mesire alanına piknik düzenledik. Öğrenciler piknik yapmanın yanı sıra ip atlayarak, top oynayarak ve piknik alanının etrafındaki yerleri gezerek eğlenceli bir gün geçirdiler.

Çanakkale Deniz Zaferinin 104.yılı okulumuzda yapılan programla kutlandı

Şbt

Okulumuz 7B  Sınıfı öğrencileri Ortaokul Müdür Yardımcımız Erdem Adem ve İlkokul Müdür Yardımcımız İbrahim Doğan ile birlikte Darende Güldeste Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından Darende´de açılmış olan TALEBE KİTAP KAHVE´yi ziyaret ettiler.

Ock

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri ve Ebru Yıldız öğretmenimizin öncülüğünde yapılan kedi evleri okul bahçesine yerleştirildi. Bu duyarlı davranışlarından dolayı öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.